De kruimeldieven van Shark zijn stijlvol en erg handig! © Shark VW251EU

De stofzuigers van Shark zijn onderdeel van het bedrijf SharkNinja. Dit bedrijf ontwikkeld en verkoopt kleine huishoudelijke apparaten en is vooral gericht op schoonmaak apparaten. Denk hierbij aan steelstofzuigers, robotstofzuigers, dweilmachines en natuurlijk ook Shark kruimeldieven. Op deze pagina lees je alles over de Shark kruimeldief. Momenteel heeft Shark twee verschillende kruimeldieven die in Nederland te koop is.

Is de Shark kruimeldief een goede keuze?

kruimeldief shark

Allereerst kunnen we wel zeggen dat de Shark kruimeldieven er stijlvol uitzien. Het zijn mooie slanke zwarte kruimeldieven met veel handige accessoires. Met de accessoires kun je verschillende oppervlaktes gemakkelijk schoonmaken. Zo zit er een borsteltje bij waarmee je tussen de luxaflex kunt zuigen en een borstel waarmee je dierenharen van de bank kunt zuigen.

Een ander pluspunt van de kruimelzuiger is het gewicht, de stofzuiger weegt slechts 600 gram en is daarmee één van de lichtste kruimeldieven van dit moment. Momenteel is de Shark kruimeldief te verkrijgen in twee verschillende varianten, de Shark VW251EU en de Shark kruimeldief WV200Eu. Het verschil tussen beide modellen is de accuduur, de Shark WV251EU word namelijk geleverd met een extra accu. Met één accu heeft de kruimeldief een gebruiksduur van 8 minuten en deze wordt verdubbelt met een extra accu.


shark wv251eu

Shark kruimeldief WV200EU

De Shark WV200EU wordt geleverd met slechts één accu en heeft een totale gebruiksduur van 8 minuten.


shark wv251eu

Shark VW251EU

De Shark VW251EU kruimeldief wordt geleverd met een extra accu. Totaal heeft dit model een gebruiksduur van 16 minuten.


Nieuw: Shark UltraCyclone Pet Pro handstofzuiger

Naast de Shark VW251EU en WV200EU heeft Shark ook sinds kort een nieuwe kruimeldief: Shark UtraCyclone Pet Pro. Dit model is speciaal ontwikkeld om dierenharen makkelijk op te kunnen zuigen. De kruimeldief wordt geleverd met drie verschillende opzetstukken waaronder een gemotoriseerde zuigmond.


shark ch950eut

Shark CH950EUT

De Shark CH950EUT is geschikt voor het verwijderen van dierenharen. Met de bijgeleverde gemotoriseerde zuigmond kun je eenvoudig dierenharen opzuigen.


Bekijk ook of er een Shark stofzuiger handstofzuiger in onze beste kruimeldief onderzoek voorkomt!