kruimeldief dierenharen

Kruimeldief Dierenharen

Last van dierenharen? Kies voor een kruimeldief met dierenharenborstel © Black Decker BHHV520BFP

Een kruimeldief voor dierenharen dient voorzien te zijn van een gemotoriseerde borstel. Direct op zoek naar de beste kruimeldief voor dierenharen? Dan moet je deze Black + Decker BHHV520BFP hebben. Een krachtige kruimeldief, met een speciale borstel voor hondenharen en kattenharen.

Wees gerust ze bestaan: Kruimeldieven die specifiek gemaakt zijn met een specialisatie op het gebied van het verwijderen van dierenharen. Je kan het in principe een kruimeldief voor huisdieren noemen. Althans, voor het opzuigen van hondenharen, kattenharen of andere dierenharen.

De beste kruimeldief voor dierenharen

Een goede kruimeldief tegen dierenharen moet aan een paar belangrijke dingen voldoen. Zo moet de stofzuiger natuurlijk in staat zijn om dierenharen eenvoudig te kunnen verwijderen en op te zuigen. Vaak hebben kruimeldieven die dit kunnen een goede turboborstel en een turbofunctie. Hieronder vind je de beste kruimeldief voor dierenharen van dit moment, we onderbouwen per kruimeldief waarom dit een goede keuze is voor het zuigen van dierenharen.

BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW

#1 BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW

De BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW is een goede kruimeldief en krijgt van gebruikers een score van 8.2. Dit model is robuust, maar wel makkelijk in gebruik, zo heeft de handstofzuiger een geïntegreerde kierenzuigmond. De kruimeldief wordt geleverd met een handige wandlader/wandlader, waarin je de stofzuiger makkelijk kunt plaatsen. Het maximale gebruiksduur van de stofzuiger is 20 minuten en de kruimeldief heeft een geluidsniveau van 72 dB. Een ander pluspunt van dit model is de gemotoriseerde borstel, hiermee kun je makkelijk dierenharen verwijderen en opzuigen.


BLACK+DECKER PD1420LP-QW

#2 BLACK+DECKER PD1420LP-QW

De BLACK+DECKER PD1420LP-QW is een goede kruimeldief en krijgt van gebruikers een score van 7.8. Dit model is compact en voorzien van een flexibele zuigmond. De kruimeldief wordt geleverd met een handige plug-in lader, waarin je de stofzuiger makkelijk kunt plaatsen. Het maximale gebruiksduur van de stofzuiger is 12 minuten en de kruimeldief heeft een geluidsniveau van 75 dB. Daarbij krijg je bij deze handstofzuiger een borstel voor dierenharen, zachte borstel, lange kierenzuiger en een korte kierenzuiger. Vooral de flexibele slang maakt dit een goede keuze.


BLACK+DECKER DVA325JP07-QW

#3 BLACK+DECKER DVA325JP07-QW

De BLACK+DECKER DVA325JP07-QW is een goede kruimeldief en krijgt van gebruikers een score van 74. Dit model is compact en makkelijk in gebruik. De kruimeldief wordt geleverd met een handige wandhouder, waarin je de stofzuiger makkelijk kunt plaatsen. Het maximale gebruiksduur van de stofzuiger is 15 minuten en de kruimeldief heeft een geluidsniveau van 69 dB. Bij de stofzuiger krijg je een gemotoriseerde borstel voor dierenharen en een zachte borstel.


Dyson V8 Absolute

#4 Dyson V8 Absolute

De Dyson V8 Absolute is de meest uitgebreide V8 mode, bij dit model krijg je namelijk veel handige accessoires. Denk aan een Fluffy borstel, ideaal voor kwetsbare vloeren. Ook krijg je bij dit model een handige mini-turboborstel, hiermee kun je heel makkelijk dierenharen van meubels of tapijten verwijderen.

Hier moet je op letten bij een kruimeldief dierenharen

Hierboven hebben we al een selectie gemaakt met de beste kruimeldieven tegen dierenharen. Bij het selecteren van deze kruimeldieven hebben we op verschillende factoren gelet die een kruimeldief geschikt maakt voor het opzuigen van dierenharen (zowel hondenharen als kattenharen). Bekijk onderstaande rijtje met factoren waarop we gelet hebben:

  • Opzetborstels en accessoires: de beste kruimeldieven tegen dierenharen zijn voorzien van goede opzetborstels en accessoires. Kies voor een kruimeldief met turbo zuigmond, hiermee is het heel eenvoudig om dierenharen op te zuigen.
  • Zuigkracht en turbofunctie: zuigkracht is één van de belangrijkste factoren voor een stofzuiger. Hoe hoger de zuigkracht hoe makkelijker de kruimeldief de kattenharen en hondenharen op kan zuigen. Heeft een stofzuiger een turbofunctie dan kun je deze activeren wanneer je dierenharen op moet zuigen van een bank of tapijt.
  • Eventuele filters: filters kunnen ook handig zijn wanneer je veel huisdieren in huis hebt, hiermee ga je de strijd aan tegen allergieën. Goede filters houden namelijk fijnstof en pollen tegen.
black decker kruimeldief dierenharen
De Black+Decker BHHV520BPFP is voorzien van een gemotoriseerde borstel, zoals je kunt zien. © Vacuumtester

Mocht je meer willen weten over kruimeldieven? Bekijk dan even onze algemene beste kruimeldief pagina, hier vind je de beste modellen van dit moment en leggen we uit wat een kruimeldief is en waarop je moet letten bij een eventuele aankoop!

Beste kruimeldief dierenharen vergelijken

Bekijk in onderstaand overzicht de kruimeldieven voor kattenharen en hondenharen die we uitgelicht hebben.

KruimeldiefDierhaarborstelAdviesprijsBekijk
Black Decker BHHV520BFPJa€ 120Beste deal >
Black Decker PD1420LPNee€ 130Beste deal >
Dyson V6 Top DogJa€ 460Beste deal >

Veelgestelde vragen over een kruimeldief tegen hondenharen en kattenharen

Wat is de beste kruimeldief voor dierenharen?

De beste kruimeldief voor dierenharen op dit moment is de Black + Decker BHHV520BFP. Dit is een krachtige kruimeldief met een gemotoriseerde borstel. Hiermee worden kattenharen en hondenharen gemakkelijk meegetrokken en vervolgens opgezogen.

Wat is belangrijk voorbij een kruimeldief voor huisdieren?

Let goed op de aanwezigheid van een gemotoriseerde (turbo)borstel. Deze is voorzien van en rolborstel met harde haren die huisdierharen makkelijk meetrekken. Perfect voor zachte vloertypen of stoffen meubels die vol met haren zitten.

Waarom is het verwijderen van dierenharen zo lastig?

De haren van een hond of kat kunnen zich nestelen in stoffen meubels en/of tapijten en vloerkleden. Ze zijn daarom slecht te verwijderen met alleen een goede zuigkracht. Ze moeten echt meegetrokken worden. Daarom wordt bij kleding vaak een kleefroller gebruikt en bij stofzuigers een gemotoriseerde borstel.

Kortom: ga voor een kruimeldief met een gemotoriseerde borstel. Hiermee is het verwijderen van zowel katten- als hondenharen kinderspel. De Black + Decker BHHV520BFP is een van de weinige kruimeldieven die zo’n borstel heeft.

Scroll naar boven