Hoe hoger de zuigkracht is hoe makkelijker je vuil naar binnen zuigt. Op deze pagina vertellen we alles over een krachtige kruimeldief en wat de beste modellen op dit moment zijn. Bekijk hier de beste krachtige kruimeldief en lees per model waarom het een goede kruimeldief is.

De beste krachtige kruimeldief van dit moment

Bekijk hieronder de krachtigste kruimeldieven van dit moment. We hebben verschillende krachtige kruimeldieven opgesteld zodat je keuze in de verschillende modellen hebt. Zo heeft de Dyson kruimeldieven bijvoorbeeld de beste en sterkste accu’s, maar hierbij is de prijs ook hoog. Per onderstaande model onderbouwen we onze keuze. Bekijk de beste krachtige kruimeldieven van dit moment:


philips minivac fc6149

Philips MiniVac FC6149

Op dit moment vinden wij de Philips MiniVac FC6149 dé krachtpatser van de kruimeldieven. Ook als autostofzuiger een goede keuze!


black decker pd1420LP

Black Decker PD1420LP

Ook deze Black en Decker PD1420LP is voorzien van een goede Lithium accu en heeft veel zuigkracht.


aeg hx6 23cb

AEG HX6-23CB

De AEG HX6-23CB heeft ook een krachtige accu die zorgt voor veel zuigkracht en een lange accu duur heeft.


Bosch Move BHN24L

Bosch BHN1840L

De Bosch BHN1840L is een kruimeldief die erg lang kan zuigen, zo kan de kruimeldief met een volle accu zo’n 45 minuten zuigen. Ook werkt de stofzuiger met een soort cycloon technologie dat zorgt voor veel kracht.


black decker bhhv520bfp

Black Decker BHHV520BFP

De Black en Decker BHHV520BFP is een ideale kruimeldief voor dierenharen. Dit komt omdat deze stofzuiger veel kracht heeft en een speciale turbo opzetborstel.


Waarop letten bij het kopen van een krachtige kruimeldief?

De kracht van een kruimeldief komt vaak voort uit de accu. Een goede accu zorgt er namelijk voor dat niet alleen de stofzuiger lang kan zuigen, maar ook hard kan zuigen. Hieronder hebben we de aspecten opgesteld waarop je moet letten bij het kopen van een krachtige kruimeldief:

  • Zuigkracht: een krachtige kruimeldief heeft veel zuigkracht. Vaak staat in de beschrijving van een webshop wel of de stofzuiger veel zuigkracht heeft, maar lees ook de ervaringen van gebruikers.
  • Accu: hoe beter de accu hoe meer zuigkracht en uithoudingvermogen de kruimeldief heeft. Bekijk ook eens ons onderzoek naar kruimeldief accu.
  • Opzetstukken en accessoires: ook kunnen opzetstukken en accessoires de stofzuiger meer zuigkracht geven. Zo hebben veel stofzuigers speciale turboborstels die ervoor zorgen dat vastzittend vuil beter opgezogen kunnen worden.
  • Extra opties: naast extra opzetstukken en accessoires kan een stofzuiger ook extra opties hebben, denk bijvoorbeeld aan een turbofunctie.

De meeste van bovenstaande krachtige kruimeldieven komen ook voor in onze beste kruimeldief overzicht. In dit overzicht vind je goede kruimeldieven die goed zijn. Ook onderbouwen we onze keuze en leggen we uit waarop je moet letten bij het kopen van een kruimeldief.