Er zijn verschillende Dyson kruimeldieven met ieder een specialiteit © Dyson V6 Top Dog

Update: we hebben gemerkt dat Dyson gestopt is met de productie van losse kruimeldieven. Dyson zet vol in op steelstofzuigers, wat eigenlijk neerkomt op een kruimeldief met steel. We laten onderstaande uitgelichte kruimeldieven nog eventjes staan, omdat we soms merken dat er nog wat oude voorraad naar boven komt.

Dyson heeft verschillende stofzuigers: steelstofzuigers, traditionele stofzuiger en kruimeldieven. Heb je misschien al een Dyson steelstofzuiger dan weet je dat de stofzuigers ook te gebruiken zijn als kruimeldief, je hoeft alleen maar de steel eraf te halen. Heb je nog geen steelstofzuiger dan kan een Dyson kruimeldief wel een uitkomst zijn. De kruimeldieven van Dyson zijn een stuk goedkoper dan de steelstofzuigers.

Dyson heeft verschillende kruimeldieven en deze vallen onder de V6 lijn. Verschil in de lijnen zitten vooral in de accessoires die je bij de kruimeldief krijgt. Zo is er zelfs een V6 Matrass die bijvoorbeeld bedoelt is voor het zuigen van matrassen. Op deze pagina laten we je de verschillende Dyson kruimelzuigers zien.

De beste Dyson kruimeldief 2022

De gemiddelde prijs van een Dyson steelstofzuiger ligt ongeveer bij de 700 euro. Dit is best veel geld voor een stofzuiger. Zeker wanneer je alleen een kruimeldief nodig hebt. Toch zijn de losse kruimeldieven uit de V6 lijn een stuk goedkoper en interessanter. Onze favoriet hiervan is de Dyson V6 Trigger+. Wij vinden dit de beste Dyson kruimeldief, omdat de prijs aantrekkelijk is en de stofzuiger erg veel kracht heeft.


dyson v6 trigger+

Dyson V6 Trigger+

De roze kruimeldief van Dyson, deze V6 Trigger+ heeft erg veel kracht. Ook heeft de stofzuiger een handige motoriseerde borstel voor vastzittend vuil.


Andere kruimeldieven van Dyson

Hieronder hebben we nog enkele Dyson kruimeldieven gevonden. Waarvoor de kruimeldief bedoelt is vind je in de titel of de tekst van de stofzuiger. Ook zie je dat elke Dyson kruimeldief weer een andere kleur heeft. Bekijk onderstaande modellen en vind welk model heb beste bij jou past.


dyson v6 matress

Dyson V6 Mattress

Deze V6 Mattress is bedoeld voor het zuigen van matrassen. De stofzuiger wordt geleverd met een borstel die speciaal is bedoeld voor het zuigen van huisstofmijt en andere allergenen uit matrassen.


dyson v6 top dog

Dyson V6 Top Dog

Hoewel de gewone kruimeldieven van Dyson al geschikt zijn voor het zuigen van dierenharen. Is de Dyson V6 Top Dog speciaal ontwikkeld voor het zuigen van dierenharen.


dyson v6 baby child

Dyson V6 Baby+Child

Deze Dyson V6 Baby+child is speciaal ontwikkeld voor het zuigen van kinderbedjes. De kruimeldief wordt geleverd met accessoires die ervoor zorgen dat dit een makkelijk gaat.


dyson v6

Dyson V6

Dit is de standaard versie van Dyson V6. Dit model wordt niet geleverd met extra accessoires, maar gewoon met de standaard opzetstukken.


dyson kruimeldief
Dyson V15 omgetoverd tot Dyson kruimeldief

Een Dyson steelstofzuiger is ook te gebruiken als kruimeldief. Door de steel er af te halen en een opzetstuk erop te zetten heb je een kruimeldief. Ook haal je hiermee de krachtigste kruimeldief in huis.