Er zijn ook kruimeldieven die ook water kunnen zuigen © Black+Decker WDC115WA

Black en Decker zet goed in op kruimeldieven en heeft een enorm assortiment aan handstofzuigers. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten van de handstofzuigers van Black en Decker en laten we onze keuze voor de beste Black en Decker kruimeldief zien. Natuurlijk onderbouwen we onze keuze hieronder en leggen we je uit waarop je moet letten bij het aanschaffen van een Black en Decker kruimeldief.

De beste Black en Decker kruimeldief

Kijkend naar het aanbod van Black en Decker en hier onderzoek naar gedaan te hebben, hebben we gekozen voor de Black+Decker Nat Droog WDC115WA als beste keuze. We hebben dit model gekozen als beste keuze, omdat de stofzuiger erg goed in gebruik is en ook natte voorwerpen op kan zuigen. Verder blinkt de stofzuiger uit in prijs, zuigkracht en is de kruimeldief qua onderhoud ook erg goed.


black decker natdroog wdc115wa

Black+Decker WDC115WA

De Black+Decker WDC115WA is een erg goede kruimeldief en kan naast droog ook nat zuigen. Verder is deze kruimelzuiger erg gebruiksvriendelijk.


Overige Black en Decker kruimeldieven

Black en Decker heeft veel verschillende kruimeldieven in haar assortiment. Veel van deze kruimeldieven komen ook voor op onze beste kruimeldief pagina. Opvallend is dat er veel verschil zit in de verschillende kruimeldieven, daarom hebben we ook hiervan de beste keuzes er uitgezocht en onderbouwen we per kruimeldief waarom het een goede keuze is.


black decker pd1420LP

Black Decker PD1420LP

Deze PD1420LP is een kruimeldief van een heel ander kaliber. Het is een handstofzuiger met een losse slang, dit is ideaal voor kieren en moeilijk bereikbare plekken.


black decker bhhv520bfp

Black Decker BHHV520BFP

Deze Black en Decker kruimeldief is ideaal voor het zuigen van dierenharen. De Black Decker BHHV520BFP heeft namelijk een motorische borstel voor het opzuigen van dierenharen, een wasbare reservoir en een goede filter.


black decker nvc115WA

Black Decker NVC115WA

De Black Decker NVC115WA is een budget kruimeldief. Qua prijs en zuigkracht is het een hele goede keuze, maar je dient wel rekening te houden met een korte accuduur.