Kruimeldieven met stekker zullen vast niet meer als warme broodjes over de toonbank gaan. Tegenwoordig zijn de meeste modellen dan ook gewoon mobiel dankzij krachtige accu’s. Wat ons betreft is dat ook een stuk handiger.

Toch kun je een reden hebben om er eentje met een stekker te kopen.

Een kruimeldief met stekker is namelijk handig als je:

…Een kruimeldief dagelijks veelvuldig gebruikt


Als je een kruimelzuigervaak nodig hebt – bijvoorbeeld beroepsmatig – dan kan het vervelend zijn als je eerst uren moet wachten om te kunnen zuigen. Een kruimeldief met snoer biedt dan uitkomst. Deze is altijd te gebruiken als er een stroompunt in de buurt is.

…Extra zuigkracht zoekt

Hoe je het ook went of keert, een stofzuiger met snoer heeft meer vermogen dan een stofzuiger met een accu. Als je dus een krachtige kruimeldief zoekt, is een model met snoer nog steeds aan te raden.

…niet teveel wilt uitgeven

Een kruimeldief met snoer is vaak voordeliger dan een kruimeldief met accu. Dit laatste onderdeel zorgt vaak voor een hogere aanschafprijs.

Welke kruimelzuigers met snoer zijn er?

Het aanbod is tegenwoordig zeer beperkt. Toch is er een model waar men behoorlijk lovend over is. Dat is de Princess Turbo Tiger,


Princess Turbo Tiger

Princess Turbo Tiger

Voordelige en krachtige kruimelzuiger met handige schouderband en een lang snoer.


Dat we hier te maken hebben met een krachtige kruimeldief met stekker, blijkt uit onderstaande (best wel bizarre) video waarin muntstukken opgezogen worden.

Ook mogelijk: kruimeldief met autostekker

kruimeldief met stekker auto
De Philips MiniVac FC6149 wordt standaard geleverd met autostekker. Het snoer van de stekker is ook lang genoeg voor de hele auto.

Wil je de kruimeldief gebruiken voor in de auto? Dan kan het ook interessant zijn om te kiezen voor een kruimeldief met een autostekker aansluiting (12V). Deze kruimeldieven zijn ideaal voor het stofzuigen in de auto, mocht de accu leeg raken dan kun je gewoon verder stofzuigen door gebruik te maken van de autostekker. Hieronder staan twee kruimeldieven van Philips die geleverd worden en werken met een autostekker.


philips minivac fc6149

Philips MiniVac FC6149

De Philips MiniVac FC6149 (beste geteste kruimeldief) wordt geleverd met een autostekker. Dit model heeft een gebruiksduur van 10 minuten, leeg dan kun je de stofzuiger alsnog gebruiken met de autostekker.


philips minivac fc6149

Philips FC6141

Deze Philips FC6141 werkt alleen met een autostekker en is niet draadloos te gebruiken. Wel iets goedkoper dan de FC6149.


Onderwerp: