De kruimeldieven van Philips zijn compact en flexibel © Philips MiniVac FC6149

Philips heeft een mooi en breed productaanbod van Kruimeldieven, deze productlijn kenmerkt zich op de volgende vlakken:

  • De prijzen van de Philips kruimeldieven zijn gemiddeld. ( ~ € 64,3 )
  • Het productaanbod van Philips op het vlak van kruimeldieven bestaat uit zo’n 5 verschillende producten. Deze worden vaak een lange periode in productie genomen waardoor er veel reviews en accessoires beschikbaar zijn.
  • Minpuntje: De goedkoopste kruimeldieven van Philips zijn niet goedkoop en goed genoeg in verhouding tot de ‘goedkope’ concurrentie. Hier kan je daar meer over lezen: Goedkope kruimeldieven.

Op deze pagina vind je alles over de kruimeldieven van Philips en laten we zien wat wij de beste Philips kruimeldief vinden.

De Beste Philips Kruimeldief: MiniVac FC6149

De MiniVac FC6149 is de beste Philips kruimelzuiger die er op dit moment te verkrijgen is. Dat komt met name door de zuigkracht van de zuiger en door de accessoires die bij de stofzuiger geleverd worden. Zo krijg je bij deze kruimeldief zelfs een autolader. Deze autolader zorgt ervoor dat de Philips MiniVac ook een ideale kruimeldief voor de auto is.

philips kuimeldief

philips minivac fc6149

Philips MiniVac FC6149

In onze ogen is de Philips MiniVac FC6149 de beste Philips kruimeldief van dit moment. Handige kruimeldief die geleverd wordt met handige accessoires, waaronder een autolader.


Andere kruimelzuigers van Philips

Naast de MiniVac F6149 heeft Philips nog meer kruimeldieven. Kenmerkend is dat de meeste kruimeldieven van Philips laag geprijsd zijn. Wel zien we hoe lager de prijs hoe minder zuigkracht de stofzuiger heeft en hoe lager de accu duur is.

Bekijk hieronder de andere kruimelzuigers uit het assortiment van Philips:


Philips MiniVac FC6150

Philips MiniVac FC6150

Een vrij simpele witte kruimeldief, de Philips MiniVac Fc6150. Dit model wordt wel geleverd met verschillende handige opzetborstels voor extra schoonmaakmogelijkheden.


philips minivac fc6148

Philips MiniVac FC6148

Een kruimeldief van Philips die ‘efficiënt’ oplaad en daardoor zorgt voor energie besparing. De stofzuiger is wel erg snel leeg en gaat maximaal slechts 9 minuten mee.


philips minivac fc6142

Philips MiniVac FC6142

Ideale kruimeldief van Philips waarmee je ook water op kunt zuigen. Dit model wordt ook geleverd met handige accessoires en opzetborstels.


Conclusie Philips Kruimeldief

De kruimeldieven van Philips doen het niet voor niets goed in onze overviews van de beste kruimeldieven die er in Nederland te verkrijgen zijn. Kies bij Philips niet voor de goedkoopste varianten maar voor de zeer kwalitatieve Philips MiniVac FC6149.

Tip: Vergeet ook niet onze pagina te bekijken met de beste kruimeldieven die er ni te verkrijgen zijn. Op deze pagina vind je de beste kruimeldieven van dit moment. Deze pagina is up-to-date en we hebben onderzoek gedaan naar het huidige aanbod aan kruimeldieven.