We hebben al eens eerder onderzoek gedaan naar de krachtigste kruimeldief en daaruit bleek dat de Dyson V6 Trigger+ de krachtigste kruimeldief was. Echter maakt Dyson geen kruimeldieven meer nu ze zijn overgestapt op steelstofzuigers. Deze zijn echter van een geheel andere prijsklasse dan de misschien wat ouderwetse kruimeldieven.

Als je kijkt naar kruimeldieven die echt krachtig zijn en toch nog betaalbaar, kom je al snel uit op de kruimeldieven van Black & Decker. Deze staan ook heel veel in ons overzicht van de top 10 beste kruimeldieven.

De Black & Decker BHHV520BFP of PD1420LP Black & Decker staan bekend om krachtige technologie.

Jouw Kruimeldief Expert

Krachtige kruimeldieven met steel?

Kruimeldieven met steel zijn als het ware steelstofzuigers met een ingebouwde kruimeldief. Zie hier een exemplaar wat gezien de reviews ook veel kracht in huis heeft.


aeg cx7 2 350

AEG CX7-2-S360

Deze AEG CX7 is een kruimeldief met steel. Uit de steelstofzuiger kun je gewoon een kruimeldief halen, ideaal voor de kleine zuigklussen!


Maar is een steelstofzuiger met geïntegreerde kruimeldief ook krachtig?

Jazeker, zo’n kruimeldief met steel is een stuk krachtiger dan de meeste kruimeldieven. Dat komt vooral omdat deze modellen veel sterkere accu’s hebben dan gewone kruimeldieven. Natuurlijk kosten deze modellen wel meer dan losse kruimeldieven, maar je krijgt er als het ware een 2-in-1 oplossing voor.

Mocht je toch liever alleen een losse kruimeldief willen die voorzien is van goede zuigkracht dan kan dit natuurlijk ook. Dan zouden wij het voornamelijk zoeken bij de Black & Decker kruimeldieven uit onze top 10.

Zie hieronder een video van de AEG CX7, het model met een geïntegreerde krachtige kruimeldief:

Onderwerp: