Kruimeldief is uit de steelstofzuiger te halen! © AEG QX9-1

Een kruimeldief met een steel is een goede 2-in-1 oplossing. Zo heb je naast een goede stofzuiger ook direct een goede kruimeldief. Vaak wordt een kruimeldief gekocht als aanvulling op een stofzuiger. Een kruimeldief is wat makkelijker on er even snel bij te pakken voor een kleine zuigbeurt. Tegenwoordig zijn er veel steelstofzuiger die een ingebouwde kruimeldief hebben. Hieronder hebben we een top 5 met de beste kruimeldieven met steel opgesteld. Ook onderbouwen we wat wij de beste kruimeldief met steel vinden.

Beste kruimeldief met steel: AEG QX9-1-P5IB

Eigenlijk kun je elke steelstofzuiger ook als kruimeldief gebruiken. Haal gewoon de stang eraf en voilà, je kunt hem gebruiken als kruimeldief. Toch moeten we daar wel even bij zeggen dat er wel wat verschil zit tussen steelstofzuigers met een ingebouwde kruimeldief. Sommige zijn namelijk niet zo makkelijk te hanteren en kunnen best zwaar zijn. Daarom hebben we hieronder modellen geselecteerd die echt een goede ingebouwde kruimeldief hebben.

Bij deze modellen kun je super makkelijk een kruimeldief uit de stang halen en lekker stofzuigen. Ze zijn wendbaarder en minder zwaar. Hieronder zie je de beste steelstofzuigers met ingebouwde kruimeldief. We hebben de AEG QX9-1-P5IB als beste keuze gekozen. Dit model is krachtig, heeft een lange accuduur (50 minuten) en is ook nog eens perfect voor het stofzuigen van kwetsbare harde vloeren en het opzuigen van dierenharen.


AEG QX9-1-P5IB

AEG QX9-1-P5IB

De AEG QX9-1-P5IB is erg goede kruimeldief met steel. Je kunt de kruimeldief heel makkelijk uit de steel pakken, daarbij wordt dit model geleverd met veel handige accessoires. Daarbij heeft de stofzuiger hoge zuigkracht, lange accuduur en is de stofzuiger geschikt voor dierenharen en kwetsbare vloeren.


Top 5 beste kruimeldieven met steel:

Het is altijd goed om ook even naar andere modellen en merken te kijken. Daarom hebben we hieronder ook een top 5 beste kruimeldieven met steel opgesteld. Hierdoor heb je de keuze uit verschillende modellen die erg goed zijn. Het grootste verschil zit hem ook in de prijs, zo zijn Dyson stofzuigers erg duur en kunnen andere modellen qua prijs wat interessanter zijn.


AEG QX9-1-P5IB

1. AEG QX9-1-P5IB

De AEG QX9-1-P5IB is erg goede kruimeldief met steel. Je kunt de kruimeldief heel makkelijk uit de steel pakken, daarbij wordt dit model geleverd met veel handige accessoires. Daarbij heeft de stofzuiger hoge zuigkracht, lange accuduur en is de stofzuiger geschikt voor dierenharen en kwetsbare vloeren.


aeg cx7 2 350

2. Bosch Readyy’y Serie 2 BCHF220B

De Bosch Readyy’y Serie 2 BCHF220B is ook een steelstofzuiger met een handige geïntegreerde kruimeldief. Naast dat dit een handige en goede steelstofzuiger is, is dit model ook interestant geprijsd.


rowenta air force flex 560

3. Rowenta Air Force Flex 560

Ook bij de Rowenta Air Force Flex 560 kun je de steel van de stofzuiger halen. Erg goede flexibele stofzuiger met veel kracht.


samsung jet 70 turbo

4. Samsung Jet 70 Turbo

Ook de nieuwe Samsung Jet 70 Turbo is erg krachtig en wordt geleverd met een handige draaiende borstel, ideaal voor dierenharen.


philips speedpro max

5. Philips 8000 Series XC8049

Dit model van Philips is ook te gebruiken als kruimeldief, door de steel eraf te halen. Ook heeft deze kruimeldief met steel een goede accu die zorgt voor goede zuigkracht en een lange accuduur.


Waarom is een kruimeldief met steel een goede keuze?

Een kruimeldief die voorzien is van een steel is een goede keuze op meerdere vlakken. Hieronder hebben we enkele voordelen opgesomd waarom het handig is om te kiezen voor steelstofzuiger die ook als kruimeldief te gebruiken is:

  • 2-in-1 oplossing: een steelstofzuiger is bedoelt voor het gehele huis en een kruimeldief voor de wat kleinere klussen. Door voor een steelstofzuiger te kiezen die ook gebruikt kan worden als kruimeldief, kun je hem ook gebruiken voor de kleinere klusjes en heb je ook een goede stofzuiger voor heel het huis.
  • Makkelijk op te bergen: steelstofzuiger zijn over het algemeen een stuk makkelijker op te bergen dan een traditionele stofzuiger. Ook wanneer je kiest voor een steelstofzuiger met een kruimeldief hoef je maar één model te hebben in plaats van twee.
  • Meer vermogen en betere accu: een steelstofzuiger is vaak wat duurder, maar de motor en accu is vaak een stuk beter. Zo is het veel makkelijker op bijvoorbeeld dierenharen op te zuigen en gaan de stofzuigers een stuk langer mee.

🔔 Wanneer je een kruimeldief met steel overweegt, kan het slim zijn om je te verdiepen in steelstofzuigers. Wist je dat we ook een specialistische website hebben over dit type stofzuiger: Steelstofzuiger.nl! We doen daar onder meer onderzoek naar de beste steelstofzuiger, waar we ook letten op de aanwezigheid van een geïntegreerde kruimeldief!

Waarom zou het dan geen goede keuze zijn om te kiezen voor een steelstofzuiger met ingebouwde kruimeldief? Steelstofzuigers zijn best prijzig, wanneer je dan bijvoorbeeld al een goede stofzuiger hebt en op zoek bent naar een kruimeldief dan kun je beter een kruimeldief kopen. Dat is qua prijs een stuk aantrekkelijker, bekijk hier de beste kruimeldieven.