AEG kruimeldief met handige wielen © AEG HX6-23CB

AEG is een bekende leverancier van consumenten elektronica, waaronder ook stofzuigers. AEG heeft een lijn met kruimeldieven die bestaat uit drie verschillende modellen. Deze modellen vallen onder de HX6 lijn. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten van de kruimeldieven van AEG. Ook kiezen we natuurlijk de beste AEG kruimeldief en onderbouwen we onze keuze.

Beste AEG Kruimeldief

In totaal heeft AEG drie verschillende kruimeldieven. Alle kruimeldieven hebben de zelfde vormgeving en ieder model heeft een eigen kleur. Wij vinden dat de AEG HX6-23CB, de bruine variant, de beste AEG kruimeldief is. Het grootste verschil tussen deze modellen is dat de zuigkracht en de accu duur.

Van alle drie de modellen is de zuigkracht erg goed en ook van de HX6-23CB hoewel deze de minste zuigkracht heeft. Hoewel de HX6-23CB het minste zuigkracht heeft is dit wel het model die het gunstigst geprijsd is.


aeg hx6 23cb

AEG HX6-23CB

Wij vinden deze HX6-23CB de beste AEG kruimeldief. Het is een mooie kruimelzuiger en heeft erg goede zuigkracht.


Overige AEG kruimeldieven

Wil je meer zuigkracht dan kun je kiezen voor de andere AEG kruimeldieven. In de naam van de stofzuiger zie je als het ware hoelang de accuduur van de kruimelzuiger mee moet gaan. Bij de AEG HX6-23cb staat de HX6 voor de lijn en 23CB voor een accuduur van 23 minuten. Kijken we bijvoorbeeld naar de AEG HX6-35TM dan staat 35TM voor 35 minuten.


AEG hx6-27bm

AEG HX6-27BM

Dit is de middenmoot van de kruimeldieven van AEG. De AEG HX6-27BM heeft een mooie blauwe kleur en iets meer zuigkracht dan de HX6-23CB


aeg hx6-35tm

AEG HX6-35TM

De duurste AEG kruimeldief, maar wel het model met de meeste zuigkracht en langste accuduur. De HX6-35TM is een mooie metallic-kleurige kruimeldief.


Specificaties kruimeldieven

De kruimeldieven van AEG zijn te herkennen aan het mooie design en de wieltjes aan de voorzijde. Hierdoor zijn de kruimeldieven van AEG ideaal om kieren van bijvoorbeeld vloeren of tafels te zuigen. De wieltjes zorgen ervoor dat de stofzuiger makkelijk over de ondergrond heen gaat en zo min mogelijk beschadigd.

Het grootste verschil tussen de modellen zit hem vooral in de accu en motor en daardoor zit er ook wat verschil in het gewicht in de stofzuigers. Verder hebben de stofzuigers de volgende specificaties gemeen:

  • Li-ion accu
  • Inhoud stofcontainer 0,5 liter
  • Wordt geleverd met oplaadstandaard met muurbevestiging
  • Stofzuigers hebben dubbele filtratie
  • Geluidsniveau van de stofzuigers ligt ongeveer rond de 78dB

Ook staat er een AEG kruimeldief op onze beste kruimeldief overzicht. In dit overzicht vind je de beste kruimeldieven op dit moment. In deze lijst kijken we niet naar één stofzuiger merk, maar naar verschillende merken.