Zoeken naar een Zwarte (design) Kruimeldief

Zelf waren wij gewoonweg op zoek naar een zwarte kruimeldief, eentje die zou passen in ons huis bij de (zwarte) keuken en de verschillende artikelen die best wel een zwart/ strak design hebben.

We wilden niet zo’n kruimeldief met zo’n plastic goedkoop uiterlijk, maar gewoon een zwarte degelijke onopvallende kruimeldief.

Deze zoektocht ging moeizamer dan gedacht. Er waren wel wat zwarte kruimeldieven beschikbaar. Maar deze waren van lage kwaliteit met slechte ratings. Uiteindelijk vonden de volgende geschikte modellen:

  • Bol.com: De AEG HX-30 STM, als je geen geïmporteerde aliexpress kruimeldief wilt hebben, maar van een Duits merk. Ook zeer goede (geloofwaardige) reviews.
  • Coolblue: Black+Decker BHHV520JF-QW (Het is best vreemd, maar op het moment van schrijven zijn echt alle zwarte kruimeldieven van Coolblue merken uitverkocht. Tijdelijk uitverkocht)
Opvallend: Geen zwarte kruimeldief meer verkrijgbaar.

Stel je overweegt nu één van deze zwarte kruimeldieven te kopen, waar moet je op letten?

Bij Bol.com twijfelen wij aan de kwaliteit van die zeer goedkope ‘dropship’ aliexpress kruimeldieven. Wij zouden toch voor kwaliteit gaan: Kies voor de bekende merken waarvan je ook kwaliteit kan verwachten. Als je elke week je batterijen moet opladen en/of de technologie achter de oplader en de accu niet goed is: Dan is een goedkope kruimeldief direct alweer duurkoop.

  • Lithium Accu’s zijn belangrijk voor de zuigkracht en power van jouw kruimeldief.
  • Op het vlak van Zwart design is er op zowel duur en kwalitatief vlak aanbod als op goedkoop aanbod. Je haalt bij een goedkope aankoop echt geen kwaliteit in huis. Dus kijk dan niet gek op als er op gegeven moment de knoppen al snel kapot gaan.
  • Er is op dit moment weinig tot geen aanbod van kwalitatieve zwarte kruimeldieven bij Coolblue. Wees er dus snel bij als er voorraad beschikbaar is!
Scroll naar boven