bosch kruimeldief

Bosch Kruimeldief

Kruimeldieven zijn ideaal om even snel wat kruimels op te zuigen © Bosch Move BHN24L

Bosch is in de kern bekend van gereedschap, nu maakt Bosch ook kruimeldieven. Deze kenmerken zich door een mooi design, echter hebben deze kruimeldieven niet altijd positieve reviews. Al helemaal als ze niet de standaard Bosch accu gebruiken.

Het fijnste aan de Bosch kruimeldieven is dat je dezelfde accu kunt gebruiken als in Bosch gereedschap. Dan moet je overigens wel het juiste type aanschaffen! Kijk in de specificaties naar de mogelijkheid om de ‘Bosch Power For All’ accu te gebruiken.

Jouw Kruimeldief Expert

Op deze pagina vertellen we je alles over kruimeldieven van Bosch en laten we zien wat op dit moment de beste Bosch kruimeldief is. Ook kijken we naar welke kruimeldieven Bosch nog meer heeft en wat het verschillen tussen deze modellen zijn.

Beste Bosch kruimeldief 2021

Zonder twijfel is de UniversalVac18 op dit moment de beste kruimeldief van Bosch, dat komt vooral omdat er een sterke accu in zit.

bosch universalvac 18

Bosch UniversalVac18

Deze Bosch UniversalVac18 wordt geleverd met veel accessoires die de kruimeldief zelfs om kunnen bouwen tot een steelstofzuiger. Ook is deze kruimeldief te gebruiken met een Bosch accu.

Let op: Deze kruimeldief is vaak uitverkocht, sla je slag als de kruimeldief in voorraad is!

Jouw Kruimeldief Expert

De Bosch UniveralVac18 is ook een krachtige kruimeldief en heeft veel bijgeleverde accessoires:

  • Een borstelmondstuk;
  • Een spleetmondstuk;
  • Een vloermondstuk;
  • Een verlengingsbuis.
bosch kruimeldief met steel
Bosch kruimeldief UniversalVac18 met steel

Andere Bosch kruimeldieven

Een ander model is de Bosch Move BHN24L, de reviews van deze kruimeldief zijn niet zo goed, vandaar dat we deze op dit moment ook niet aanraden:

Bosch Move BHN24L

Bosch Move BHN24L

Deze Bosch Move BHN24L is een kruimeldief met een (op papier) sterke accu die de stofzuiger voorziet van goede zuigkracht.


Andere professionele kruimeldieven van Bosch

Bovenstaande kruimeldieven Bosch zijn in onze ogen de beste keuzes, maar Bosch heeft nog veel meer modellen. Zo komt de Bosch Move BHN24L uit een Move lijn die bestaat uit nog vier verschillende modellen, waarbij het verschil tussen de modellen vooral zit in zuigkracht en accu-duur.

Ook heeft Bosch nog een professionele kruimeldief lijn, de Bosch Professional. Deze kruimeldieven zijn vooral geschikt voor professioneel gebruik en voor het grove werk.

Zo kun je met De Bosch GAS 10,8 V hout, metaal kunststof en schaafsel eenvoudig opzuigen. Ook deze modellen zijn geschikt voor een Bosch accu die je bijvoorbeeld gebruikt in je boormachine.


bosch professional gas

Bosch Professional Gas 12V

Ideaal als je op zoek bent naar een professionele kruimeldief. Hiermee kun je hout, kunststof, metaal en schaafsel opzuigen.


Conclusie Bosch Kruimeldieven

Op het moment van schrijven zijn de Bosch kruimeldieven overal uitverkocht, dus zelfs al wil je ze aanschaffen dan gaat dit lastig worden. Wij vinden vooral de Bosch UniversalVac18 heel interessant, omdat deze accu bewezen sterk is en ook gebruikt kan worden voor de boormachine in de garage.

Merken die lijken op Bosch kruimeldieven: Philips en Black & Decker.

Jouw Kruimeldief Expert

Mocht je er nog niet uit zijn, neem dan ook eens een kijkje op onze beste kruimeldief pagina. Op deze pagina hebben we de beste kruimeldieven van dit moment opgesteld. Dit hebben we gedaan na uitgebreid onderzoek te doen naar verschillende kruimeldieven. Ook zie je hier verschillende merken staan en niet één Bosch kruimeldieven.

Scroll naar boven