Tips voor een goede kruimeldief kopen

De volgende tips kunnen ervoor zorgen dat je net even een betere kruimeldief aanschaft als je in gedacht had.

10 Tips voor Kruimeldief Kopen

  1. Als je een kruimeldief voor de auto wilt aanschaffen, kijk dan altijd of er een V12 stekker aanwezig is. Hierdoor heb je geen accu problemen.
  2. Een Accu is van het een kruimeldief het belangrijkste onderdeel. Bij goedkopere kruimeldieven werken deze accu’s na een jaar bijna niet meer.
  3. Goedkope kruimeldieven zijn vaak duurkoop, niemand wil na 3 jaar ‘weer’ een nieuwe kruimeldief aanschaffen. Een goede kruimeldief kan 10 jaar meegaan.
  4. Krachtige kruimeldieven gebruiken ook meer accuduur. Als je een zeer goedkope kruimeldief wilt kopen en er staan bij “zeer krachtig en lange accuduur”… Tsja dan wordt je belazerd. Je gaat met een Fiat ook niet de Formule 1 winnen.
  5. Dyson maakt geen goedkope kruimeldieven. De steelstofzuigers zijn wel goed ‘ook’ als kruimeldief te gebruiken. Maar de prijzen zijn wel fors.
  6. Philips, AEG en Black & Decker zijn wat ons betreft goede keuzes voor Kruimeldieven. Philips heeft maar een paar modellen op de markt en deze zijn goed uitgedacht en worden direct miljoenen keren gefabriceerd. Die moeten dus wel kloppen en goed getest zijn!
  7. Als je een hele stille kruimeldief zoekt moet je het direct al opgeven. Deze bestaan niet, allemaal maken ze veel lawaai. De ene natuurlijk nog wel meer dan de ander.
  8. De beste kruimeldieven van dit moment houden wij maandelijks bij en verandert dus ook vaak als er nieuwe modellen binnenkomen die door ons getest worden. Dit is de belangrijkste pagina van onze website voor een goede koop keuze.
  9. Een kruimeldief met een steel eraan heeft NOG meer kracht nodig om goed te werken, op dit vlak kan je echt niet meer voor de goedkoopste optie gaan, want dan kan je echt helemaal niets meer opzuigen.
  10. De laatste kruimeldief tip: Let op je accessoires bij een aankoop, (bijvoorbeeld de parketborstel) de iets duurdere modellen hebben vaak accessoires waarmee je bijvoorbeeld goed dierenharen kan opzuigen. Zonder deze accessoires heb je geen kans.

Wij hopen dat je door deze tips niet de verkeerde kruimeldief koopt. Het is vervelend als je na één of twee jaren alweer op zoek moet naar een nieuwe accu (niet te doen overigens) dus zorg ervoor dat je direct iets in huis haalt dat 10 jaar meekan. Ook is dat een weer duurzaam en beter voor het milieu!

Jouw Kruimeldief Expert
Scroll naar boven