Xiaomi kruimeldief: wat zijn je opties?

Xiaomi is een merk wat in Nederland steeds meer terrein aan het winnen is. Ook op het gebied van stofzuigers, waarbij onze aandacht natuurlijk het meest gefocust is op kruimeldieven. Het assortiment aan kruimeldieven van Xiaomi is nog best beperkt, maar wel zeer interessant. Zo is er een kruimeldief die met behulp van warmte huisstofmijt kan bestrijden.

Xiaomi kruimeldieven: welke zijn er allemaal?

Als we kijken naar het aanbod van kruimeldieven van Xiaomi is dit nog heel erg weinig. Het zijn er maar een paar. Rekenen we echter de steelstofzuigers met geïntegreerde kruimelzuigers mee, dan is dat aanbod wel een stuk groter.

Het valt ons op dat een Xiaomi kruimeldief er heel anders uit ziet dan de gemiddelde handstofzuiger. Zo lijkt deze Xiaomi MI Vacuum Cleaner Mini meer op een drinkfles dan een kruimeldief.

xiaomi kruimeldief
De Xiaomi MI Vacuum Cleaner Mini. ┬ę Bol.com

Maar niet alleen het design lijkt anders te zijn. Ook op het gebied van mogelijkheden.

Uitgelicht: Xiaomi JIMMY JV35

Laten we de Xiaomi JIMMY JV35 eens bekijken. Deze kruimeldief is namelijk voorzien van UV sterilisatie. Hierbij is er sprake van UV verlichting waarmee stof, mijten en bacteri├źn tot diep in de vezels verwijderd kunnen worden. Deze kruimeldief is daarmee zeer geschikt voor mensen die last hebben van een stofallergie of een allergie hebben voor huisstofmijt.

xiaomi jimmy jv35
De Xiaomi Jimmy JV35. ┬ę Xiaomi PR

Alle Xiaomi kruimeldieven op dit moment

Op dit moment zijn er slechts twee kruimeldieven van Xiaomi. Maar, dit is wel exclusief de vele steelstofzuigers die je natuurlijk ook als compacte handstofzuiger kunt gebruiken.

XiaomiType kruimeldiefBekijk
Xiaomi JIMMY JV35Los modelBekijk >
Xiaomi MI Vacuum Cleaner MiniLos modelBekijk >
Xiaomi Mi LydstoLos modelBekijk >
Xiaomi Dreame V10GeïntegreerdBekijk >
Xiaomi Mi G10 GeïntegreerdBekijk >
Xiaomi RoidMi F8 (Storm)GeïntegreerdBekijk >
Xiaomi Mi 1CGeïntegreerdBekijk >
Wij proberen dit overzicht up to date te houden. Nieuwe kruimeldief gespot? Laat het ons weten!

Xiaomi Lydsto: een bijzondere autostofzuiger

De Xiaomi Lydsto (de 10000PA 150PSI) (bekijk hem hier) is een hele bijzondere kruimeldief. Deze is namelijk niet alleen te gebruiken als stofzuiger: je kunt er namelijk ook je bandenspanning mee op meten ├ęn – geloof het of niet – je banden mee oppompen.

Dit is wel het bewijs dat Xiaomi het totaal over een andere boeg gooit dan andere stofzuigermerken.

xiaomi lydsto austofzuiger kruimeldief
De Xiaomi Lydsto kruimeldief is een autostofzuiger waarmee je je banden op kunt pompen. ┬ę Xiaomi PR

Waarom kiezen voor een Xiaomi kruimeldief?

Xiaomi is in Nederland nog niet enorm bekend, maar toch is het een erg groot en bekend merk. Het merk staat bekend om haar goede prijs/kwaliteitsverhouding. Waar je voorheen alleen maar terecht kon bij buitenlandse webwinkels om spullen van het merk te kopen, zie je het assortiment nu ook voorbij komen bij zaken als Mediamarkt en Bol.com (bekijk ze hier allemaal).

Een kruimeldief zien wij puur als een stofzuiger voor ‘erbij’. Het gaat dus vooral om de goede zuigkracht in combinatie met een lange accuduur. En daar lijkt Xiaomi met haar modellen goed op te scoren. Daarnaast zijn ze ook een stuk vriendelijker geprijsd dan bijvoorbeeld een Dyson kruimeldief.

Scroll naar boven